Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak wypakować hackbar z moda

Gość LastPhoenix450

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ty nie chcesz edytować clienta, a edytować jego moda, jaśnie - kraść czyjąś pracę... kamer na to nie pozwolił.

Opublikowano

Ty nie chcesz edytować clienta, a edytować jego moda, jaśnie - kraść czyjąś pracę... kamer na to nie pozwolił.

że co słucham? XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD KRAŚĆ CZYJĄŚ PRACĘ - chyba ty o tym najwięcej wiesz 

tego nie wypakujesz i tak, nie da rady, wszystko korzysta ze swoich bibliotek, wiec to bezużyteczne byłoby w pythonie 

(tak tak, teraz zaczniesz mnie wyzywać i mówić, że ja też kradne, że zajebałem wszystko, że jestem płaczkiem i idiotą)

czas, start.

3...

2...

1...

Opublikowano

że co słucham? XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD KRAŚĆ CZYJĄŚ PRACĘ - chyba ty o tym najwięcej wiesz 

tego nie wypakujesz i tak, nie da rady, wszystko korzysta ze swoich bibliotek, wiec to bezużyteczne byłoby w pythonie 

(tak tak, teraz zaczniesz mnie wyzywać i mówić, że ja też kradne, że zajebałem wszystko, że jestem płaczkiem i idiotą)

czas, start.

3...

2...

1...

Nie koniecznie chciałbym go używać bezpośrednio - chciałbym zobaczyć jak działa konkretny fragment obiegowo @Exile

On tu ma faktycznie dużo do gadania. Chciałbym zobaczyć pewien fragment na własne potrzeby żeby zrozumieć koncept. Zgłoszone.

Opublikowano

czas, start.

3...

2...

1...

Zajrzyj do mojego moda na ravie xD

z6bjOsu.jpg

igMk3YZ.jpg

@Exíle

i takie małe btw. mod 2k11 był kiedyś udostępniony na mpc przez jakiegoś usera. ;v

ja mam 2k12 (biblioteki .mix które nie działają na 40k)

i 2k13 (biblioteki chyba są wbudowane w binarke ;v)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...